fbpx
Now loading.
Please wait.

Menu

2108615664 | 6939060303

Συμβουλές για τον Dj του Γάμου σας | Πόσο κοστίζει | Dj για Γάμο τιμές

Dj AthensΑρθρογραφίαΣυμβουλές για τον Dj του Γάμου σας | Πόσο κοστίζει | Dj για Γάμο τιμές
Dj AthensΑρθρογραφίαΣυμβουλές για τον Dj του Γάμου σας | Πόσο κοστίζει | Dj για Γάμο τιμές
Συμβουλές για τον Dj του Γάμου σας | Πόσο κοστίζει | Dj για Γάμο τιμές

Συμβουλές για τον Dj του Γάμου σας | Πόσο κοστίζει | Dj για Γάμο τιμές

Συμβουλές για τον Dj του Γάμου σας | Πόσο κοστίζει | Dj για Γάμο τιμές

Dj Athens | Tel. 210 8615664 | Mob. 0030 6939060303 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

9 στα 10 ζευγάρια που επικοινωνούν μαζί μας πιστεύουν ότι η μουσική είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για ένα επιτυχημένο Γαμήλιο Party και ο Dj του Γάμου τους είναι αυτός που μπορεί να απογειώσει ή να χαλάσει αυτή την σημαντική ημέρα.

Συμφωνώ απόλυτα καθώς ο Dj είναι αυτός που θα δώσει αξία σε όλο τον κόπο και χρόνο που έχετε δαπανήσει ώστε να οργανώσετε μια τέλεια βραδιά για εσάς και τους καλεσμένους σας, ωραίο venue, ωραίο φαγητό, ωραία διακόσμηση, ωραίο νυφικό, ωραίο κουστούμι ωραία ποτά….Αν όμως ο κόσμος δεν χορέψει? Δεν διασκεδάσει? Τότε τι αξία έχουν όλα αυτά?

Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί κάποια tips ώστε να είστε όσο πιο σίγουροι γίνεται για τον Dj για Γάμους!

 

  • Τον έχω ακούσει σε άλλο Γάμο και πέρασα τέλεια!

 Ίσως η πιο save επιλογή. Αν παρευρεθήκατε λοιπόν σε κάποιο Γάμο φίλου ή συγγενή και περάσατε super με τις μουσικές επιλογές του Dj οι οποίες ήταν και κοντά στα γούστα σας τότε μην χάνετε άσκοπο χρόνο να ψάχνετε κάτι άλλο που “μπορεί να σας αρέσει εξίσου”, βρείτε το τηλέφωνό του και επικοινωνήστε μαζί του!

Να έχετε βέβαια πάντα στο μυαλό σας πως ο δικός σας Γάμος έχει άλλες παραμέτρους, όπως , διαφορετικούς καλεσμένους διαφορετικό venue διαφορετική περίοδος του χρόνου, διαφορετικό φωτισμό Γάμου κ.α

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό? Ναι, είμαστε σίγουροι για τον Dj αλλά πρέπει να σκεφτούμε όλα τα παραπάνω και να ευελπιστούμε ότι ο δικός μας Γάμος θα είναι ακόμα καλύτερος από του φίλου μας ή στην χειρότερη των περιπτώσεων ίδιος σε “ένταση” κέφι και χορό!

 

  • Δεν επιλέγω Dj Γάμου βάση τιμής! Ποτέ! Ποτέ! Ποτέ!

Στην εισαγωγή αυτού του άρθρου σας ανέφερα ότι 9/10 ζευγάρια πιστεύουν ότι η Μουσική είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα στην Δεξίωση του Γάμου, αν λοιπόν το πιστεύετε και εσείς, βγάλτε το budget το οποίο θέλετε να δαπανήσετε για τον Γάμο σας και υπολογίστε ότι αν το πιο σημαντικό πράγμα που εσείς θεωρείτε είναι το Entertainment και ο Dj θα πρέπει να δαπανήσετε τουλάχιστον το 10% με15% του συνολικού σας προϋπολογισμού για αυτή την υπηρεσία!

Αν για το σημαντικότερο πράγμα που θεωρείτε εσείς ότι θα επηρεάσει την βραδιά του Γάμου σας δαπανήσετε το μικρότερο ποσό….τότε κάτι έχετε κάνει λάθος! Οι αμοιβές των Dj Γάμων είτε freelancers είτε εταιρείες Dj έχουν μεγάλο εύρος, στις περισσότερες περιπτώσεις η διαφορά του φθηνού Dj με τον ακριβό Dj είναι απόλυτα δικαιολογημένη και καλό είναι να μην το διαπιστώσετε την ημέρα του Γάμου σας που θα είναι αργά!

 

  • Θα επιλέξω Dj Γάμου από το Internet!

Μπορεί λοιπόν να μην έχετε κάποιον γνωστό Dj ή κάποιον φίλο που παντρεύτηκε πρόσφατα ώστε να σας κατευθύνει και κάνετε την έρευνά σας στο Internet για να βρείτε Dj για τον Γάμο σας. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν θα πρέπει να έχετε καταλήξει στο τι στυλ Γάμου θέλετε να κάνετε και να περιορίσετε την αναζήτησή σας με πρώτο κριτήριο αυτό…πχ. “Dj για μοντέρνο Γάμο/Party” ή “Dj για παραδοσιακό Γάμο” ή “Dj για Γάμο στο νησί” κ.α

 

Όταν περιορίσετε λοιπόν την αναζήτησή σας, δείτε αν το site που βλέπετε ταιριάζει με την αισθητική σας, δείτε το portfolio του κάθε site, τα videos, τα testimonials από άλλα ζευγάρια, τις κριτικές. Έχετε λοιπόν καταλήξει σε 2-3 επαγγελματίες Dj Γάμου με τους οποίους θα θέλατε να συνεργαστείτε βάση αυτών που έχετε δει στα site τους.

 Ήρθε η ώρα λοιπόν να τους ζητήσετε την προσφορά τους και να ρωτήσετε για διαθεσιμότητα. Αφού λάβετε τις προσφορές πρέπει να γνωρίσετε και τους ανθρώπους πίσω από τις προσφορές, κλείστε λοιπόν ένα ραντεβού στα γραφεία τους και δείτε αν ταιριάζετε και σαν άνθρωποι, αν θα γίνουν μέρος της παρέας σας το βράδυ του Γάμου σας, αν  είναι ευέλικτοι, αν  είναι ευγενικοί, ρωτήστε ότι απορίες έχετε, εσείς το κάνετε πρώτη φορά αυτοί το έχουν κάνει εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες φορές.

  • Το κτήμα μου έχει μέσα στην τιμή και τον Dj. Τι κάνω?

Σε πολλές περιπτώσεις οι οργανωμένες αίθουσες  Γάμου και κτήματα Γάμου έχουν μόνιμη συνεργασία με μια εταιρία Μουσικής Κάλυψης οπότε έχετε μια πρώτη πρόταση για τον Dj του Γάμου σας κατευθείαν με το που κλείσετε κάποιον χώρο. Θα είναι όμως καλός? Θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό που εσείς θέλετε?

Συνήθως όσο καλύτερο χώρο επιλέξετε για την δεξίωσή σας είναι και περισσότερες οι ελπίδες σας να συνεργάζεται και με καλό Dj. Δεν θα ρίσκαρε ένας καλός και ακριβός χώρος να έχει μόνιμη συνεργασία με κάποιον Dj Γάμου που δεν είναι καλός! Σε κάθε περίπτωση όμως μπορείτε να αναζητήσετε στο internet την εταιρεία που σας προτείνει το εκάστοτε κτήμα, να γνωρίσετε τον Dj από κοντά και αν για κάποιο λόγο δεν σας κάνει “κλίκ” μπορείτε να συνεργαστείτε με όποιον εσείς θέλετε.

Αν ο χώρος σας υποχρεώνει να συνεργαστείτε μόνο με τον δικό του Dj, απλά υποχρεώστε και εσείς με τον τρόπο σας να δεχτεί την δικιά σας επιλογή…Εσείς παντρεύεστε, εσείς πληρώνετε, οι τελικές επιλογές πρέπει να είναι δικές σας!

  • Θα επιλέξω για τον Γάμο μου τον Dj από το αγαπημένο μου Bar!

Έχετε περάσει τέλεια με τους φίλους σας πολλές φορές στο bar που συχνάζετε και θέλετε ακριβώς έτσι να είναι και ο Γάμος σας επιλέγοντας τον Dj που δουλεύει στο bar αυτό και που τον ξέρετε κιόλας….

Ναι λοιπόν αυτό είναι μια πολύ καλή επιλογή ή οποία βέβαια μπορεί να έχει και “παγίδες”! Υπάρχει λόγος που υπάρχουν επαγγελματίες Bar/Club Djs και επαγγελματίες Wedding Djs. Αν λοιπόν οι συνθήκες του Γαμήλιου Party σας είναι ίδιες με αυτές του αγαπημένου σας Bar (Κόσμος όρθιος, ποτό, finger food, beach bar, καλεσμένοι μόνο φίλοι σας) τότε η επιλογή σας θα είναι σωστή!

Αν όμως επιλέξετε κάτι διαφορετικό για τον Γάμο σας, δηλαδή, έναν χώρο με τραπέζια και φαγητό για τους καλεσμένους σας, εκτός από φίλους σας καλέσετε και συγγενείς με διαφορετικές ηλικίες από εσάς και τους φίλους σας  και διαμορφωμένη πίστα χορού η οποία θα πρέπει να είναι γεμάτη….Τότε το πράγμα αλλάζει! Ίσως ο φίλος σας Dj δεν μπορέσει να ανταπεξέλθει σε τέτοιες συνθήκες, όχι γιατί δεν είναι καλός αλλά πολύ απλά δεν είναι Wedding Dj με ότι ακολουθεί αυτόν τον επαγγελματικό τίτλο (Εμπειρία, ευελιξία, προσαρμοστικότητα, ευγένεια, πολλά είδη μουσικής κ.α)

Απόψεις “τύπου” -  δικός μου Γάμος είναι και δεν με νοιάζει τι μουσική θέλουν να ακούσουν τα 500 άτομα που έχω καλέσει είναι απλά καταστροφικές!

 

Νίκος Ζαμπέτας / Dj Athens

 

Dj για Γάμο Dj Γάμου Τιμές για Dj Γάμου Κόστος Dj Γάμου Dj gia gamo times


29 05, 20